Омега-3 Мёллер

Delicious Omega-3 Möller – Лофотен аралдарының солтүстік суларында ауланған жабайы арктикалық тресканың бауырынан жасалған 100% табиғи балық майы. Норвегияда 1854 жылдан бері шығарылады: қазірдің өзінде 170 жыл.

Осы уақыт ішінде компания қатаң сапа стандарттарын әзірледі. Өндіріс орнында балықтың дәмі мен иісін кетіретін өнімді тазарту және сүзу көп сатылы жүйесі бар. Денеге қажетті қышқылдардың максималды концентрациясы бар Омега-3 қалады: EPA және DHA. Нәтижесінде, өнім пайдалы ғана емес, сонымен қатар өте дәмді, бұл 2022 жылы Брюссельде өткен байқауда бірінші жүлдемен расталады.

“Дәмді Омега-3 Мёллер” – бұл әлемдік қауымдастық сарапшылары бағалаған өнім. Оның сапасы көптеген халықаралық сертификаттармен расталған: ISO 2200, Good Manufacturing Practis, HACCP, Orkla, Mattilsynet. Ал Брюссельдегі халықаралық дәм институты оған ең жақсы дәм үшін марапат берді.

Дәмді Омега-3 Мёллер -ағзаның жалпы саулығына, табиғи сұлулығына және адамның ұзақ өмір сүруіне арналған негізгі тағамдардың бірі. Дәмді Омега-3 Мёллерде маңызды полиқанықпаған май қышқылдары, сондай-ақ D, A, E дәрумендері бар. Оның ерекшелігі-бұл 100% табиғи және ағзаға нәзік, жасушалық деңгейде әсер етеді, ағзаның барлық мүшелері мен жүйелерін қалпына келтіреді.

  • Жоғарғы және төменгі тыныс алу жолдарының ауруларын айтарлықтай азайтады.
  • Жүрек-қан тамырлары аурулары мен олардан болатын өлім қаупін азайтады.
  • Макулярлы дегенерация процестерін тежеу арқылы көру қабілетін қартайғанға дейін сақтауға көмектеседі.
  • Жастық шақтан мидың белсенділігін ынталандырады және есте сақтау қабілетін қартайғанға дейін сақтауға көмектеседі.
  • Сүйектерді нығайтады және олардың тығыздығын жақсартады, осылайша остеопороздың дамуына жол бермейді және сыну қаупін азайтады.
  • Буындарға күтім жасайды және олардың қозғалғыштығын жақсартады.

Дәмді Омега-3 Мёллерден алынған Омега-3 қышқылдары несімен пайдалы?

Омега – 3-полиқанықпаған май қышқылдары (ПҚМҚ). Бұл сұлулықты, жастықты және адам денсаулығын қолдайтын бірнеше элементтердің бірі. Олар ағзаға жасушалық деңгейде әсер етеді. Зат алмасуды жақсартады, генетикалық ақпаратты сақтауға көмектеседі. Адамды сыртқы жағымсыз факторлардан қорғай отырып, иммунитетті күшейтеді. Олар зат алмасу процестеріне қатысады және көптеген органдар мен ағза жүйелерінің қалыпты жұмыс істеуі үшін қажет.

Омега-3 жасушалардың құрылымы мен қызметін қамтамасыз ететін жасуша мембраналарының құрылыс материалы болып табылады. Олардың иілгіштігін, өткізгіштігін және реакциясын жақсартады. Бұл ортамен зат алмасу мен ақпаратты қолдайды. Осылайша, полиқанықпаған май қышқылдары жасуша мембраналарының иілгіш болуына және өз функцияларын жақсырақ орындауға көмектеседі. Осының арқасында олар жасушаларды ерте қартаюдан қорғайды және олардың генетикалық ақпаратын сақтайды.

Омега-3 май қышқылдары ми қыртысы қышқылдарының 20% және көз торы қышқылдарының 50% құрайды. Сондықтан оларды қабылдау мидағы барлық процестерді күшейтеді және көруді жақсартады.

Омега-3 сонымен қатар қабыну, тамыр тонусы, қанның ұюы және иммундық жауапты қоса алғанда, әртүрлі процестерді реттеуге қатысатын эйкозаноидтардың көзі ретінде қызмет етеді. Омега-3 негізіндегі экозаноидтар қабынуға қарсы, тромбозға қарсы, қан жолдарын кеңейтетін және иммуномодуляциялық әсерге ие.

Бұл жағдайда Омега-3 маңызды май қышқылдары адам ағзасында түзілмейді және оған тек тамақ арқылы ене алады. Алайда, қарапайым өмірде адамдар бұл заттың жеткіліксіз мөлшерін пайдаланады. Сондықтан Омега-3 қышқылдарын рационды түбегейлі өзгерту немесе дәріханада балық майының капсулаларын сатып алу арқылы ғана алуға болады.

Дәмді Омега-3 Мёллер дәл осындай маңызды қышқылдардың көзі болып табылады. Оның құрамында А, Д және Е дәрумендері бар. Сондықтан оны үнемі қабылдау денсаулықты, көруді, иммунитетті нығайтуға, тірек-қимыл аппаратының, мидың және жүрек-қантамыр жүйесінің жұмысын жақсартуға ықпал етеді.

Басқа мақалалар

Сұрақтар қалды ма?

Біз оларға жауап беруге қуаныштымыз

Қолайлы байланыс арнасын таңдаңыз: